Dhomat Tona

Dhomë Dyshe me Ballkon

1 krevat dopio

Kjo dhomë e izoluar nga zëri përmban një banjo me vaske ose dush
dhe një ballkon me pamje nga deti, i mobiluar me mobilje në natyrë.

35 m²

Kondicioner

Wifi Falas

Pamje

TV

Tualet Privat

Dhomë treshe me ballkon

1 krevat tek / 1 krevat i madh dopio

Kjo dhomë përfshin një banjë me vaske ose dush dhe një ballkon me pamje nga deti. e mobiluar me mobilje jashte.

35 m²

Kondicioner

Wifi Falas

Pamje

TV

Tualet Privat